Fed fed kogebog. En anderledes kogebog fordi den tager gourmetmaden, som man tænker man ikke kan finde ud af at lave ned til et niveau hvor selv jeg føler, at jeg kan være med. Og jeg er absolut ikke verdensmester i et køkken.
Klassiske gourmetretter
Et eksempel på en klassisk ret, som jeg aldrig troede jeg skulle kaste mig ud i, er Tarte Flembee, men jeg må sige at det ser ud til at det faktisk kan lykkedes for mig. I forhold til at jeg ikke er en ørn i et køkken, synes jeg at denne kogebog gav mig mod på at turde, det føles rigtig fedt. Der er ikke gang i alle mulige fine betegnelser hvor man er nødt til at vide hvad der foregår. Der bliver kort og præcist forklaret, hvad man skal gøre, så det er til at forstå.
Kan bruges i hverdagen
Kogebogen appellerer absolut til at lave disse rettet i hverdagen, og jeg har fundet mange jeg skal i gang med. Desværre har jeg i skrivende stund endnu ikke lavet så mange af opskrifterne endnu, men jeg har da prøvet et par stykker og det gik fantastisk. Og der er en masse i kikkerten som jeg skal i kast med.
Tænk sig at en kogebog kan give en selvtillid til at turde prøve det som man troede var alt for svært, det er helt vildt fedt. Og jeg glæder mig så meget til at bruge kogebogen over de næste mange år. Den går aldrig af mode, da den lige præcis har fat i klassikerne, som man altid kan vende tilbage til. Det er verdens bedste gave til sig selv eller en værtinde gave. Den kan i hvert anbefales på det varmeste herfra. Jeg tror alle uanset niveau i et køkken vil kunne få glæde af den.
Skriv et svar