Selve kogebogen
I denne kogebog får vi opskrifter fra Indien, Marokko, Mexico, Tyrkiet og Vietnam.
Det er en blanding af opskrifter, vegetariske og med kød og fisk. Lidt af det hele. Der er også veganske opskrifter.
En god blanding, hvis du spørger mig. En kogebog rammer sjældent alle, men denne gør et forfriskende forsøg.
Inden hver opskriftsgruppe, er et afsnit, som beskriver hver enkelt lands specialiteter.
Min mening
Jeg synes personligt at det er en spændende kogebog. Den bidrager lidt med det hele. Jeg er ikke selv så vild med kylling og and, men der er heldigvis masser af andre retter, som er spændende.
Opskrifterne er nemme at gå til og nemme at forstå. Selve opskrifterne består af ingredienser, som er komme til. Af og til synes jeg at kogebøger, som denne, har det med at bruge en masse ting, som ikke er til at få fat i. Det er heldigvis ikke gældende for denne kogebog, og det kan jeg godt lide.
Vi har altid været vant til at spise en masse dansk mad, så denne kogebog er med til at udvide vores horisont lidt. Og at den så samtidig har fokus på vores jord, det giver den absolut et plus.
Jeg har allerede forsøgt mig med et par af opskrifterne, og det bliver ikke sidste gang jeg laver disse. De var velsmagende og ikke svære at lave.
Selve inddelingen af bogen kan jeg godt lide. Det at man kan slå op på det enkelte land og finde nogle spændende opskrifter, det er fantastisk. Og selvom det ikke er alle opskrifter man har lyst til, så kan de bruges som inspiration.
Kan man lide mad fra andre dele af verden end Danmark og som er klimavenlige, så er denne kogebog absolut et godt bud på alternative opskrifter, som kan bruges i hverdagen. Velbekomme.
Skriv et svar