Almedina har gjort det igen. Hun har skrevet en aldeles fremragende kogebog. Denne gang med lækre skønne deserter uden sukker og gluten.
Jeg har tidligere anmeldt Almedinas første bog Det Lette Valg. Her var det alle typer af retter uden gluten og sukker. Dvs. morgenmad, frokostretter, aftensmad og desserter. Denne gang er hun gået all-in på desserter, og det er lækkert.
Jeg skal indrømme med det samme, at jeg endnu ikke selv har lavet alle desserterne fra bogen. Men dem jeg har lavet har været lækre. Jeg har kigget alle opskrifterne igennem og det ser alt sammen godt ud.
Det er generelt ikke slankende retter, men det kan man heller ikke forvente af desserter. I forhold til traditionelle desserter, så er desserterne i denne bog langt sundere, men alligevel lige så velsmagende. Der bliver brugt naturlige ingredienser, og bedst alt ingen tilsat sukker.
Bogen er inddelt i kager og snacks, samt et ingrediensregister i slutningen. Har du f.eks. bananer i huset, som du ikke når at få spist, så er de oplagte til en dessert. Via ingrediensregisteret kan du slå op på de opskrifter der indeholder banan. Dermed skal du ikke lede alle opskrifterne igennem. Det er ganske smart.
Jeg kan kun give bogen mine bedste anbefalinger.
Skriv et svar